Toggle menu
Close menu

Over Van Mook

Van Mook is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in de handelsbemiddeling in de levensmiddelenindustrie. Onze missie is om onze klanten sterke private label merken te bieden met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met zowel onze leveranciers als onze klanten. Dankzij onze ervaring en marktkennis hebben we een breed netwerk tot stand gebracht van retailers, logistieke dienstverleners, leveranciers, fabrikanten en co-packers. Zo werken we samen met enkele van de grootste fabrikanten van bakproducten, cakes, ontbijtgranen, chocozoenen en wafels van Europa. Tot onze klanten behoren onder meer diverse grote supermarktketens en drogisterijen in Nederland, België en Luxemburg.

Aanpak

We investeren in een langdurige en nauwe samenwerking met onze leveranciers en klanten. Hierdoor kunnen we klanten in de complete private label productketen ondersteunen. Zo denken we ten eerste mee aan een categorieplan en seizoen invulling. Bij de ontwikkeling van producten assisteren we om tot de juiste samenstelling van ingrediënten te komen. We hebben expertise in het sourcen van de ingrediëntenmix, bijvoorbeeld bij wensen voor glutenvrije en biologische producten. Daarnaast coördineren we het designtraject en zorgen we voor een juiste afstemming met verpakkingsfabrikanten. Indien nodig bieden we tevens logistieke oplossingen: van rechtstreekse levering tot fijnmazige distributie. Tenslotte blijven we betrokken bij verdere productontwikkeling en productverbetering.

Waarom van Mook

Van Mook is een betrouwbare partner voor de levering en ontwikkeling van private label merkproducten. Als partner streven we naar een langdurige en nauwe samenwerking met al onze stakeholders. Doordat we alleen samenwerken met vertrouwde en gerenommeerde leveranciers kunnen we onze klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden. Dankzij onze uitgebreide kennis van de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt zijn we eveneens een passende partner voor private label productontwikkeling en innovatie. Van Mook heeft jarenlange ervaring met private label ontwikkeling met Duitse en Deense partners. Wij zijn door onze expertise en nauwe samenwerking in staat om onze klanten in de complete productketen te ondersteunen.

Kwaliteit

Bij Van Mook staat kwaliteit hoog in het vaandel voor reguliere en biologische producten. Om de kwaliteit te waarborgen is Van Mook  in het bezit van het IFS Broker certificaat (higher level) en een SKAL certificaat. Wij werken alleen maar samen met IFS- gecertificeerde leveranciers en fabrikanten die de kwaliteit van hun producten waarborgen. Ook leveren we alleen UTZ- gecertificeerde chocolade aan onze klanten. Daarnaast bieden we palmolievrije  en RSPO- palmolie gecertificeerde  producten aan.