Toggle menu
Close menu

Samenwerking

We streven naar een nauwe samenwerking met zowel onze klanten als onze leveranciers. Daarom werken we alleen samen met vertrouwde en IFS-gecertificeerde producenten. Een overzicht van de leveranciers die wij vertegenwoordigen, kunt u hieronder vinden.

Flechtorfer Mühle

Van Flechtorfer Mühle leveren we bak- en pannenkoekmixen, meel, bloem, havermout, graanontbijt en muesli. Deze Duitse fabrikant van bakproducten en ontbijtgranen combineert traditie en innovatie en met Flechtorfer Mühle werken wij al ruim 30 jaar samen.

Dancake

Van deze Deense producent leveren we onze klanten cakes en muffins. Dancake is de grootste cakeproducent van Scandinavië. Deze fabrikant is behalve IFS- en BRC-gecertificeerd ook een Tesco approved leverancier.

KuchenMeister

Van deze Duitse leverancier bieden we onze klanten onder meer cakes, muffins, taartbodems en pizzabodems aan. Kuchenmeister is de grootste cakeproducent van Duitsland en maakt lekkernijen voor het gehele gezin.

Ranson

Met Ranson vullen we ons portfolio in bakproducten aan. Patisserie zit al meer dan een halve eeuw in de genen voor deze Europese speler. Dit IFS gecertificeerd bedrijf is meester in marsepein, rolfondant, chocoladedecoratie en mooie bakmixen.

Elvirasminde

Deze Deense fabrikant maakt al meer dan 150 jaar chocozoenen. Kwaliteit en innovatie staan voorop en dat heeft er voor gezorgd dat Elvirasminde langzaam is uitgegroeid tot een wereldspeler. Uiteraard heeft deze fabrikant de benodigde IFS en BRC certificaten.

Avieta

Van Avieta bieden wij wafels aan. Het Belgische familiebedrijf Avieta opereert wereldwijd. Dit bedrijf groeit sterk. Deze groei is komt mede door de sterke focus op innovatie afgestemd op de markt.

Grainmore

Van dit Litouws bedrijf verhandelen we ontbijtgranen. Met hun state-of-the-art fabriek en een eigen netwerk van boeren levert Grainmore producten af tegen de hoogste standaarden waaronder BRC AA.